Versetul este oferit din nou pe teme politice,

Mult s-a transformat în ultimii ani

Mult s-a transformat în ultimii aniÎn special ce se referă la planul, cred că o mulțime de indivizi a început să compună precum și, de asemenea, să acorde o atenție la. Pentru a scrie versuri este o muchie de tăiere act. E ca și cum lumea stătea la înmormântare și, de asemenea, pe care vă invităm să compună un discurs pentru o înmormântare? Poeți”, spune londra poet Kate Tempest. Jednatřicetiletá scriitorul a început să apară în prima pagină a ziarelor de conducere cotidiene după ce a făcut-o la Glastonbury eveniment crucial poezii de definirea împotriva politicii de Theresa s-ar Putea!.,

Clipul Video a reușit pe rețelele sociale mass-media precum și Kate Tempest în jurul lui a colectat o zonă de fanii ca-minded. În plus față de somalezi-poet britanic Warsan Județean, care a venit de fapt să fie o senzație de Instagram după versetele ei au aparut pe albumul Limonada de Beyonce. De asemenea, campion al renumitului premiu literar Ted Hughes Poezie Recompensa, Hollie McNish, a reușit să adune numeroase hit-uri pe Youtube cu clipuri video în care ea afirmă o rima despre imigrare sau alăptarea în public.

Sociale, cu toate acestea, de asemenea, cultura populară, care operele literare aduce încă un tânăr de piață țintă și, de asemenea, noi scriitori. Necesare Novozélanďanka Hera Lindsay Pasăre, versuri populare, în care se referă la personalitatea Monica de la Prieteni. Tipul de curent verset este luat legătura cu transformare socială din Vest specifice 4-lea val de feminism.

Cele mai multe prin urmare,

Cele mai multe prin urmare,în rime reverberează vocea tinerei femei, care se cere pentru a fi auzit punctul lor de vedere. Deschide acoperă sex, relații, sănătate psihologică precum și propriul corp incantati de a schimba publice adormirea maicii domnului. Soluție de Streaming Spotify este de a face în curent săptămâni, un val fără precedent de opoziție. Nevoie pentru lor cel mai de succes playlist format din piese importante sub pseudonime și, de asemenea, incorectă conturile de non-existente de artiști, care a dorit să-și păstreze pentru a economisi bani pe nobile.

În special, liste de redare cu muzica ambientala, cum ar fi Chill, Restul, Profund Accent, Pașnic, Pian sau Melodii de Concentrare, care este cea mai mare parte pentru a crea fundal pentru o varietate de slăbirea sarcini. Server Web Melodii de Afaceri la nivel Mondial a început în situație de acest post, în care a raportat numele de mai mult de cincizeci de non-existente de muzicieni. Doar cei tăcut, ambient și, de asemenea, pian make-up crea.

În opt din cincizeci inexistente numele la server,

În opt din cincizeci inexistente numele la server,De asemenea, a reușit să hartă autentic autori În spatele lor, fabricație duo Andrea Romdhane precum și Jozes Svendlund, care a compus hit-uri este nevoie pentru Geri Halliwell sau trupa Westlife care-i problema disputa nu se concentreze pe calitatea superioară a muzicii, autorii ei sunt, fără îndoială, foarte talentați compozitori din Stockholm.

Probleme apar, atunci când este vorba dispensă de bani. Eticheta cu titlu sugestiv, „Epidemie” Pare dobândirea juridic, drepturile pentru muzica din muzicieni care se dezvoltă. Aceasta adaugă apoi să proeminente liste de redare Spotify, care generează numeroase juca. Muzicienii de discuri plătit pentru fiecare cântec doar un one-off de plată, mai degrabă decât de redevențe în funcție de varietatea de playback, ca de obicei.

Câte plata Spotify eticheta de Epidemie este clar, conform detaliilor de pe site-ul, cu toate acestea, acest lucru este de multe ori mult mai puțin decât atunci când este vorba de artiști, care sunt asociere în comun companii care operează spotify toate acuzațiile respinge cu fermitate să muzica autori de a accepta Epidemie Audio pe care le produc, niciodată nu a fost vreodată orice tip de personalizat-a făcut Spotify și este absolut nu artist-este o ofensa la termen ei sunt autori de specialitate, care-și câștiga existența a compune muzica de calitate superioară.