Pierde greutate rapid și a scăpa de grăsime burtă!

Pierde greutate rapid și a scăpa de grăsime burtă!

Grăsimea din jurul abdomenului nu este numai inestetică și deformează ciudat figura, ci și este deosebit de periculoasă. Persoanele cu abdomen mare prezintă un risc mai mare de boli de inimă, diabet și unele forme de cancer. Cum să preveniți depunerea de grăsime pe abdomen?Excesul de greutate și obezitatea sunt blestemul de astăzi și cresc semnificativ riscul multor boli ale civilizației. În plus, potrivit experților, la fiecare cinci centimetri în talie crește cu până la 17% riscul de deces prematur.Citiți dacă oricare dintre obiceiurile proaste care contribuie la grăsimea abdominală nu vă potrivesc și încercați să le evitați.

Îndepărtarea regulată a băuturilor spumante dulci

Îndepărtarea regulată a băuturilor spumante dulciNu pot sta fără o cutie de limonadă dulce spumante chiar și o singură zi. Dacă vă răsfățați în mod regulat gourmet într-o băutură răcoritoare dulce, veți simți în curând pe figura dvs.Consumul de una sau două cutii de băuturi dulci pe zi determină o mărire a pașaportului de cel puțin cinci ori mai rapidă decât cea a persoanelor care beau sifon abia o dată pe săptămână, scrie serverul Durata de viață com Grăsime, brioşă, cauciuc și alte porecle și, cel mai important, sfaturi despre cum să piardă în greutate pe abdomen, veți descoperi în discuția de pe site-ul eMimino.Explicația este simplă. Cantități excesive de zahăr în limonadă măresc pofta de mâncare și, prin urmare, sunteți forțați să mâncați mai multe alimente decât de obicei. Soluția nu este chiar sucuri dietetice fără zahăr. Acestea conțin îndulcitori artificiali care măresc pofta de mâncare, precum și zahărul!

Încercați să evitați pofta pentru o băutură răcoritoare cu apă cu frunze de lămâie și menta.Deși este adevărat că organismul arde în mod natural grăsime în somn, poate să nu efectueze această activitate atât de eficient dacă te culci cu un stomac plin. În plus, că timpul de cină târziu crește volumul abdomenului, culcat să doarmă cu un stomac plin crește riscul de arsuri la stomac și indigestie.Încercați să vă răsfățați cu o mică parte din mâncare ușoară seara și nu vă culcați până la trei ore după cină. Dacă vă este foame înainte de culcare, luați o felie de legume în loc de dulciuri sau delicatese sărate.Consumul de durere, furie sau furie.O mulțime de oameni încearcă să calmeze emoțiile exuberante cu ajutorul alimentelor și, fără un sens, pompează unul în celălalt ceea ce se află sub mâna lor.

Dacă sunteți printre ei și voi,

Dacă sunteți printre ei și voi,Ar trebui să știți că supraalimentarea excesivă vă în starea de spirit nu numai că sa îmbunătățit, ci vă ajută să creați anvelope inestetice în jurul taliei.Dacă vă aflați într-o situație stresantă, beți mai întâi un pahar de apă, discutați despre sentimentele dvs. cu cineva apropiat sau mergeți la o plimbare. Oricum, alegeți întotdeauna o activitate care vă va împiedica să supraaglomerați de fiecare dată când sunteți stresați.Consumul frecvent de alimente cu conținut scăzut de grăsimi.Majoritatea oamenilor presupun că grăsimea de pe corp este formată din alimente grase. Dar adevărul este că unele grăsimi, cum ar fi grăsimile mononesaturate, nu sunt pentru corpul uman atât de rău și alimente precum avocado, ulei de măsline și diverse semințe pot chiar să elimine grăsimea abdominală.În schimb, denumirea scăzut de grăsime sau fără grăsime pe alimente înseamnă că producătorul a înlocuit grăsimea cu zahăr.

Excesul de zahăr, desigur, crește șansele de a stoca grăsime corporală nu doar în jurul abdomenului.Un adult ar trebui să doarmă în mod ideal șapte până la nouă ore în fiecare noapte.Lipsa de somn de calitate crește riscul de obezitate, și, astfel, excesul de greutate, dar poate fi spus, dimpotrivă, că obezitatea în sine perturba somnul sănătos, a spus  doctor Paul Krtilová, director al secției Medicale de la Santé.Dr. Krtilová a explicat în continuare că somnul de calitate este important pentru regenerarea şi buna funcţionare a organismului uman. În timpul somnului, două etape se alternează.Primul este non REM, care se regeneră fizic, deoarece oferă condiții optime pentru sinteza proteinelor.

Acesta este și motivul pentru care copiii mici,

Acesta este și motivul pentru care copiii mici,Vârstnicii și bolnavii au o nevoie mai mare de somn, au nevoie de mai multe proteine pentru creșterea și repararea țesuturilor, deci un timp mai lung pentru sinteza lor. În timpul somnului non-REM, activitatea neuronilor este în general scăzută. În somn profund, tensiunea arterială și bătăile inimii scad. Astfel, sistemul circulator se odihnește, care acționează și ca o prevenire a bolilor cardiovasculare.A doua fază de somn, REM, adaugă forță, restabilește și restabilește procesele noastre mentale gândire, raționament, luare a deciziilor, introduceri care sunt obosite dintr-o stare de veghe. Consolidează și consolidează nu numai memoria, ci și alte abilități cognitive.Desigur, din experiența mea, știți că, dacă sunteți până târziu, am nevoia de a mânca veți avea pofta de mâncare. Puteți spune că dacă nu suntem suficient de odihniți, suntem mai înfometați și preferăm mai multe alimente bogate în energie, ceea ce duce în cele din urmă la creșterea în greutate!

Este necesar să ne amintim că lipsa de somn este un factor de stres care duce la creșterea producției de cortizol, hormon de stres, care promovează formarea de carbohidrați din proteine, asigură depozitarea zahărului în ficat și poate crește nivelul de zahăr din sânge. Ulterior, duce la o eliberare crescută de insulină și care, la rândul său, promovează depozitarea grăsimilor, crește riscul de a dezvolta diabet zaharat și excesul de greutate sau obezitate, a explicat dr. Krtilová.Atunci când nu dormi suficient, nivelul de cortizol va creşte şi provoca pofta ta să fie dulce.Pentru a menține nivelurile normale ale cortizolului hormonului de stres, încercați să respectați cele opt ore de somn recomandate. Acest lucru poate echilibra nivelurile de cortizol și, în plus, poate promova producerea de leptină. Acesta este tipul de hormon care te face să-ți gestionezi poftele, a recomandat Krtil.