Modalități de a scăpa de inflamație și dureri articulare!

Modalități de a scăpa de inflamație și dureri articulare!

Bărbații suferă dureri mai severe, femeile, la rândul lor, tolerează mai bine pe termen mai blând, dar pe termen lung. Modul în care o experimentăm, dar depinde nu numai de sex. Vârsta și situația în care ne aflăm joacă, de asemenea, un rol. Și cel mai important lucru este modul în care ne tratăm propria durere și dacă vrem să o depășim.Când creierul meu îmi spune că nu doare, așa că nu ma rănit, explică acest principiu Jiří Kozák, medic șef al Centrului de tratament și cercetare a condițiilor dureroase ale spitalului Universitar Motol.

Cineva se spune că este în durere,

Cineva se spune că este în durere,în timp ce alții suferă greutăți mari fără să mănânce. Ce este.Fiecare dintre noi are un prag de durere ușor diferit. Cel care este înalt, este rezistent la durere. Înălțimea sa poate fi măsurată din punct de vedere medical, de exemplu, folosind un senzor termic, pe care îl atașăm mâinii, crescând treptat temperature.Pacientul are un buton la îndemână și când percepe deja temperatura ca fiind prea mare, îl apasă. Timpul rezultat este înregistrat și inclus în domeniul durerii. Există metode mai sofisticate disponibile, dar aceasta funcționează destul de fiabil.Marja este largă Diferențele dintre modul în care persoanele individuale percep durerea sunt destul de mari. Rolul este jucat de personalitate, genetică și, nu în ultimul rând, de gen!

Ei spun că la femei pragul de durere este mai mic, dar cu durere prelungită se descurcă mai curajos. Bărbații au un prag de durere mai mare, dar tolerează bine numai durerea acută. De asemenea, depinde de situația în care vine stimulul. Modul în care o evaluăm.Putem influența noi înșine pragul durerii.Conștiința noastră îl poate afecta fundamental. Îmi amintesc o imagine a unui fachir situată pe unghiile lui cu inscripția creierul meu mi-a spus că nu ma rănit, așa că nu ma rănit.Te duci la dentist și ești deja pregătit să rănești. Creierul te pregătește pentru performanțe dureroase. O persoană reacționează apoi dureros înainte ca dentistul să-l atingă.Stresul acut poate ridica în mod paradoxal pragul durerii.

Se întâmplă că, după accident,

Se întâmplă că, după accident,Mama îi tratează pe copiii ei și apoi află doar că are un picior rupt.Un principiu similar funcționează în război.Si în alte situații extreme totul este în cap, așa cum se spune în termeni de nespecialist.Din acest motiv, unii indivizi pot naviga pe cărbuni fierbinți fără a simți o senzație de arsură.Da, dar există un alt mecanism. Oamenii ăştia merg foarte repede. Dacă s-ar opri, picioarele lor ar fi arse.Pragul de vârstă al durerii nu depinde.Puţin. Fibrele de durere îmbătrânesc și, astfel, se întâmplă ca vârstnicii să aibă un prag de durere mai mare, să tolereze mai bine. Din păcate, uneori este păcătuit fie în spitale, fie în casele vârstnicilor.Bătrânii nu vor să deranjeze, sau nu pot exprima că ceva doare, nu din cauza stării lor subestimat.

Când durerea ne avertizează asupra unei probleme serioase și când, dimpotrivă, nu trebuie să o observăm.Există o durere acută, care este o reacție defensivă a organismului la deteriorare  atingeți placa fierbinte și Twitch. Stare dureroasă pe care o persoană se simte ca un necunoscut și neobișnuit sau durează mai mult decât de obicei, ar trebui să fie consultat cu un medic.Dimpotrivă, durerea cronică care durează luni sau ani nu este un simptom de avertizare, iar abordarea medicală a acesteia este diferită.Dar știm, de asemenea, așa-numita durere intenționată – persoana prin ea urmărește o parte din beneficiile sale.Vrei să spui că piciorul meu poate să mă doară dacă creierul meu ştie că voi beneficia.

Chiar şi asta e posibil

Chiar şi asta e posibilUnele dintre durere provin dintr-un avantaj financiar, unele dintr-unul social. Acasă, soția bărbatului plângăcios se învârte în jur, este prăjită, se află pe canapea pentru că îi doare genunchiul, în timp ce poate să mop, să gătească și să-i aducă o bere.Și că genunchiul într-adevăr doare.Chiar doare! Și este destul de comună. Cu siguranţă nu vreau să reduc durerea cronică a pacienţilor. Viața lor este grea, ele tind să aibă depresie, mai multe sunt obtinerea divorțat, și în mod natural se confruntă cu probleme în ocuparea forței de muncă.Nu avem pacienți care ar fi manageri de top și suferă de dureri cronice. Ei sunt foarte motivați să-și mențină statutul și energia vitală!

Sunt în munca ta și imersiune de viață, astfel încât creierul lor previne să devină pacienți cu dureri cronice.Dacă aveți o durere de cap, luați o pastilă sau suferiți cu curaj.Mi-ar prinde bine. Desigur, dacă este o durere comună știu. Utilizarea pe termen lung a analgezicelor nu este sănătoasă. Unii acționează negativ nu numai pe stomac, ci și pe inimă. În cazuri extreme, doze mari pot provoca chiar moartea prin sângerare de la žaludku.Pentru a mă speriat.Dacă luați o pastilă de două ori pe săptămână și mâncați înainte de asta, nu aveți de ce să vă faceți griji. Dar există oameni care iau zece dintre ei și o fac în fiecare zi sau în fiecare zi. Aceștia sunt candidații pentru probleme serioase.