harmonica-linea-mijloace-care-reduc-kilogramele-nedorite

Harmonica Linea mijloace care reduc kilogramele nedorite

Fără îndoială, greu de crezut, dar grasimile joaca un rol important in cadrul unei diete sanatoase. În efect, ele oferă energie, precum și acizi grași esențiali. Cu toate acestea, există diferite tipuri de grasimi (bune și rele) în dieta noastră. Cele „rele”, saturate, acizi grași contribuie la cresterea colesterolului LDL (colesterol rau), unul dintre factorii de risc în dezvoltarea bolii coronariene*. Deci, ce este de grăsimi saturate și de măsura în care afectează corpul nostru ?

Harmonica Linea picături, ingrediente, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare

Harmonica-Linea-picături-ingrediente-cum-să-o-ia-cum-functioneazã-efecte-secundare

Acizi grași saturați : definiție
Acizii grași saturați sunt parte din grasimi „rele” care se găsesc în cantitate relativ mare în multe carne și produse lactate, inclusiv lapte, brânză, unt și smântână.

Multe alimente procesate conțin o cantitate Harmonica Linea ingrediente semnificativă de acizi grași saturați, fie în deserturi preparate, cum ar fi prăjituri și biscuiți, sau pizza, și quiche. În mod paradoxal, acesta poate fi, de asemenea, găsite în anumite produse de origine vegetală, cum ar fi, de exemplu, în ulei de cocos, care este bogat în acizi grași saturați.

Cum acizi grași saturați ?
Un exces de colesterol în sânge este un factor http://www.medicalis.ro/harmonica-linea/ de risc în dezvoltarea bolii coronariene* și multe studii arată că consumul excesiv de acizi grași saturați crește rata de colesterol. S-a demonstrat că înlocuirea acizi grași saturați în dieta de acizi grași nesaturați

ar putea ajuta la reducerea ” rau ” LDL colesterol.Cu toate acestea, potrivit celui mai recent sondaj de opinie de Agenția franceză pentru siguranța sanitară a alimentelor (INCA-2), cei mai mulți francezi să depășească aportul recomandat de acizi grași saturați.

Ajustarea dieta : acizi grași saturați, și alimente, pentru a evita
Ia să știu de aportul zilnic recomandat. Aceasta variază în funcție de gen. Vă rugăm să consultați orientările de Golfuri aici pentru a afla mai multe.

Citiți etichetele produselor alimentare. Atunci când vă cumpărați alimente preparate, amintiți-vă să citiți informațiile nutriționale de pe ambalaj. Multe dintre ele conțin informații cu privire la Aportul Zilnic Recomandat, cu suma totală de energie, grăsimi, acizi grași saturați, zaharuri și sare per porție (și o indicație cu privire la dimensiunea de parte). Pentru mai multe informații click aici.

Dacă informațiile nutriționale este dat pentru 100 g, păstrați în minte că am rareori mananca exact 100 g de alimente. Care este cantitatea de acizi grași saturați este, de fapt, în alimentele pe care le va mânca ?

Harmonica Linea opinii, forum, comentarii

Harmonica-Linea-opinii-forum-comentarii

Înlocuiți alimentele bogate în grăsimi ” rele „cu cele care conțin mai „bune”, nesaturate cât mai des posibil. Acest lucru vă va permite să cunoască principalele surse de acizi grași saturați și să știi ce alimente Harmonica Linea opinii sunt rezonabile înlocuitori.

Swap produse lactate integrale pentru degresat sau semi-degresat, sau produse care sunt bogate în acizi grași nesaturați. Luați în considerare, de exemplu, opteaza pentru lapte degresat în loc de lapte integral,  opinii sau de a folosi un margarina pe baza de ulei vegetal pe opinii cartofi sau legume fierte în cuptor în loc de unt.

Găti în mod inteligent. Alimentele fierte, fierte, coapte, aburit sau chiar carne și pește la grătar permite să utilizați mai puțin de grăsime decât prăjire. Dacă rețeta dumneavoastră necesită prăjire, folosiți uleiuri vegetale și produse vegetale pe baza de ulei, deoarece acestea oferă o sursă bună de acizi grași nesaturați. De asemenea, amintiți-vă pentru a pune deoparte de grăsime din carne și scoateți pielea de carne alba de pui.

Lipidele sunt o parte din cele șapte componente de bază ale dietei noastre cu carbohidrati, proteine, vitamine, oligo-elemente si minerale, apă.
Lipidele sunt o parte din cele șapte componente de bază ale dietei noastre cu carbohidrati, proteine,

vitamine, oligo-elemente si minerale, apă. Ce sunt grasimile, sau grasimile de viață. Ele sunt caracterizate prin lor insolubilitate în apă : forum ele sunt spus să fie hidrofobi. Ei îndeplinesc roluri importante  forum în corpurile noastre : ei participă în structura si functia membranelor celulare și sunt implicați în multe funcții biologice, cum ar fi hormoni,

vitamine, transport, rezerve…). Există mai multe clasificări ale lipidelor, deoarece acestea sunt eterogene. Din punct de vedere structural, comentarii ele provin toate din acetil coenzima a și dat primele două grupe :

– grupul de isoprenoids care includ steroizi (colesterol, hormoni), comentarii la diterpenes (vitamine liposolubile) și alte terpene (cum ar fi mentol) ;

– grupul de acizi grași. Aceasta este principala ramură a lipidelor. Schematic, aceasta este împărțită în eicosanoidelor (molecule precursor de inflamație), în ceruri, în glycerophospholipids, în fitosteroli, și a trigliceridelor (TG). Printre TG, există o distincție între acizii grași saturați (AGS), mono-nesaturate, acizi grași (MUFA) si acizi grasi poli-nesaturati (PUFA).

Harmonica Linea cat costa, preț

Harmonica-Linea-cat-costa-preț

Acizi grași MONONESATURAȚI conține două AG esențiali (AGE), care este de a spune, doar furnizate de dieta : acid alfa-linolenic Harmonica Linea cat costa (ALA) și acid linoleic (AL). TG sunt elementele constitutive majore de grăsimi

și uleiuri și rezervele lipidice. Puteți, de asemenea, separat de lipide simple (care sunt formate numai din atomi de carbon, Harmonica Linea preț oxigen și hidrogen ca TG) și lipide complexe (care conțin, de asemenea, alți atomi, cum ar fi azot sau fosfor).

Lipidele sunt o excelenta sursa de energie, oferind o nouă kilocalorii pentru un gram de grasime. Fosfolipide (PL) sunt principalele elemente constitutive ale tuturor membranelor celulare : le oferă structura cat costa (două straturi de PL suprapuse) și funcționalitatea.

La eicosanoidelor sunt precursorii un scor de mediatori chimici cum ar fi prostaglandine, leucotriene, prostacyclins. Trigliceridele constituie rezerve în organism. Steroizi juca un rol hormonal preț (colesterolul este precursorul pentru mulți hormoni).

Sărurilor biliare solubilisent grăsimi în timpul digestiei. Lipidele servesc ca suporturi, inclusiv vitamine liposolubile a,D, E și K, în timp ce altele sunt esențiale pentru funcționarea unor reacții enzimatice.

Harmonica Linea de unde să cumperi, farmacie

Harmonica-Linea-de-unde-să-cumperi-farmacie

Ca și în cazul proteinelor, absorbtia de lipide este precedată de o fază de digestie. Această fază începe în gură, Harmonica Linea de unde să cumperi cu o lipaza sublingual (enzima care reduce anumite tipuri de lipide).

Fabricarea berii de grăsimi în stomac, asociat la acțiune de o altă enzimă, lipaza gastrică (al căror rol este mai important la copil), de unde să cumperi duce la formarea unei emulsii în cazul în care particulele de grăsime sunt reduse în dimensiune. Enzime pancreatice și a sărurilor  de unde să cumperi biliare continua acțiunea de hidroliză farmacie (de rupere a moleculelor de grăsime) în duoden.

Și apoi, la intrarea în intestinul subțire, diferite lipide care sunt hidrolizate sunt încorporate în particule numite micele mixte. Lipidele conținute în aceste vezicule va fi absorbită la nivelul marginii în perie a celulelor din captuseala interioara a intestinului subtire (enterocite).

Apoi sunt acceptate într-un alt tip de veziculelor de transport : chilomicroni, care conține colesterol, trigliceride și proteine. Chilomicronii sunt parte din familia de lipoproteine. Acestea sunt vezicule care conțin, în diferite lipide, și, pe suprafața lor exterioară, proteine numite apoproteins. Acestea permit transportul de lipide în medii apoase ale corpului.

Compoziția lor de lipide și apoproteins déterminet mai multe clase de lipoproteine de diferite dimensiuni : cele mai mari sunt bogate în lipide și sunt cel mai puțin dens, în timp ce cele mai mici sunt bogate în proteine.

Există un transport și o reglementare complexă a diferitelor lipoproteine între intestin, ficat, sânge și țesuturi. Dar, în mod schematic, putem spune că :

Harmonica Linea comanda, amazon – România

Harmonica-Linea-comanda-amazon---România

– chilomicronii conține, în principal, TG și apoproteinelor O și sunt purtătoare ale lipidelor din intestin la ficat ;

– de VLDL (lipoproteine cu densitate foarte mică), de origine hepatică, încă mai conțin, în principal, TG și apoproteinelor C, Harmonica Linea comanda redistribui grăsime în țesuturi ;

– LDL (low density liporotein) conțin colesterol Harmonica Linea amazon și apoproteinelor B ; ele reprezintă principalul transportor al colesterolului la tesuturi ;

– HDL (high density lipoprotéin), care conțin colesterol Harmonica Linea România și apoproteinelor O din ficat și intestin, comanda raportul colesterolul de la tesuturi la ficat. Din aceasta cauza, ele joacă un rol protector împotriva acumularea de colesterol și amazon dezvoltarea ebay de plăci înfundarea arterelor (aterom).

Odată absorbit, grăsimea va fi capabil să joace rolul lor specific, determinat de natura lor : de depozitare, de sinteză, ebay de transport.
Lipidele trebuie să reprezinte 35% la 40% din aportul energetic total (în REZERVĂ) de zi cu zi. Care sunt recomandările AFSSA (Agenția franceză de siguranța sanitară a alimentelor), devenit acum ANSES România (Agentia nationala de siguranța sanitară a alimentelor, mediului și muncii).

Este esențial ca alimentarea cu energie electrică va oferi, de asemenea, cei doi acizi grasi esentiali : acid alfa-linolenic (omega-3 familii) și acid linoleic (omega 6 de familie) în cantități și proporții : 4% omega 6 și 1% omega 3. Proporția de MUFA ar trebui să fie de 15-20% din RET.